Hösten är här

…då känns det extra skönt när allt faller, som höstlöv, på plats.

Dom senaste veckorna har det känts som att mycket har varit uppe i luften och osäkert för mig. Först hade familjen maginfluensa vilket gjorde att allt fick pausas en stund. Sen tog det tid att känna flyt i arbetet igen men den här veckan har så mycket hamnat rätt. Detta tack vare massa fina människor som bara ställer upp, stöttar, hjälper, samarbetar…magiskt!

Igår var jag på Sturegymnasiet och jobbade med två talangfulla teaterelever, Sigrid och Simone, som hjälpte mig med en inspelning. Den ska jag använda nästa vecka för att testa en idé till Sticks and Stones. Eftersom föreställningen riktar sig till barn och ungdomar är det extra kul att ungdomar är med i den kreativa processen. Jag vill även tacka teaterlärare Thomas, skolan och min brorson Gustaf för hjälp med detta!

Nästa vecka ska jag jobba vidare på Sticks and Stones live-del med fina Kompani Catapult i Göteborg. Det känns spännande att få testa mina idéer och den koreografi jag skapat så här långt och jag är superglad och taggad att få göra detta med tjejerna från Catapult.

När jag, med väldigt kort varsel sökte en dansstudio i Göteborg, fick jag hjälp och tips från så många håll, vilket värmde otroligt mycket. Tack alla!!

Vi jobbar vidare i Halmstad Danshälsa för att sprida dansglädje till så många vi kan. Det är härligt att vara en del av denna förening och bygga den tillsammans med andra dans-entusiaster. Nu till helgen kommer vi att vara med på Hjärnan i Centrum mässan på Halmstad Arena. Kom gärna förbi och hälsa på! Det är på lördag, mellan kl.10-16 och kostar inget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment